Úspěch v 21. století - Breuerová, Alena
Nerovnomerný vývoj súčasného sveta a meniaca sa rovnováha medzi vyspelými a rozvíjajúcimi sa trhmi. Veľké výzvy globalizácie, na ktoré však vyspelé ekonomiky nedokázali reagovať a prispôsobiť sa. Obchodné výmeny uskutočňované už nie medzi západom a Áziou, ale vo vnútri samotnej Ázie. Expanzia čínskych firiem do zahraničia. Faktory konkurencieschopnosti. Preteky o budúcnosť. Myšlienky z prejavu amerického prezidenta B. Obamu. Význam celoživotného vzdelávania.