Vietnam táhnou investice - Marek, Luboš
Vietnam ako atraktívna destinácia pre zahraničných investorov. Priame zahraničné investície vo Vietname v rokoch 2006-2010. Rozloženie zahraničných investícií do jednotlivých sektorov ekonomiky. Desatoro obchodovania s Vietnamom. Rok 2011 v znamení 11. zjazdu komunistickej strany. Rast inflácie aj deficitu zahraničného obchodu. Hospodárenie štátnych podnikov. České príležitosti vo Vietname.