Komunikácia spoločenskej zodpovednosti - Foltínová, Alžbeta
Komunikácia spoločenskej zodpovednosti ako dôležitý prvok, ktorý podáva informácie o spoločensky zodpovedných aktivitách zvyšujúcih povedomie o spoločnosti. Vplyv zainteresovaných skupín z hľadiska prosperity podniku.