Družstvá a spoločenská zodpovednosť podnikov - Gajdová, Denisa, 1977-
Ekonomická životaschopnosť a spôsob realizácie podnikateľských aktivít družstevných spoločností. Vzťah medzi spoločenskou zodpovednosťou podnikov a družstevnými princípmi, ktoré sú základom ich podstaty. Corporate social responsibility (CSR) obsiahnutá v hodnotách družstva.