Vybrané aspekty spoločensky zodpovedného podnikania a hodnotovo orientovanej cenotvorby - Kintler, Jakub, 1979-
Aspekty spoločensky zodpovedného podnikania v nadväznosti na vnímanie hodnoty spotrebiteľmi. Predpoklady nevyhnutné pre aplikáciu SZP firmou. Špecifikácia hodnotových systémov vybranej skupiny respondentov dotazníkového prieskumu uskutočneného v SR.