Hodnotenie pracovného výkonu zamestnancov v malých a stredných podnikoch ako súčasť spoločensky zodpovedného podnikania - Kufelová, Iveta, 1970-
Hodnotenie zamestnancov v malých a stredných podnikoch ako plánovaný proces manažéra na základe stanoveného harmonogramu. Spätná väzba a vyhodnocovanie výkonu zamestnancov by malo byť súčaťou každej firmy a jej spoločensky zodpovedného podnikania.