Vybrané otázky spoločensky zodpovedného podnikania - valorizácia duševného vlastníctva v podmienkach dlhovej krízy - Matušovič, Martin
Ekonomické aktivity v podnikaní a ich previazanosť na sociálnu a environmentálnu činnosť. Fungovanie firiem v podmienkach trvalo udržateľného rozvoja a nevyhnutnosť zapracovania princípov spoločenskej zodpovednosti podnikov do svojich podnikateľských stratégií.