Diagnostika vybraných aktivít spoločenskej zodpovednosti podnikov - Neumannová, Anna
Vzájomná prepojenosť podnikovej diagnostiky a spoločenskej zodpovednosti podnikov ako kontinuálneho záväzku správať sa eticky. Prospech zavedenia aktivít zodpovedného podnikania, ktorý dokazuje že firmy, ktoré zaviedli tieto aktivity dosiahli priaznivejšie výsledky v ukazovateľoch ekonomickej a trhovej pridanej hodnoty.