Vzťah podnikov k spoločenskej zodpovednosti v dobe finančnej a hospodárskej krízy - Pacek, Martin
Definícia spoločenskej zodpovednosti podnikov. Dôvody byť zodpovedným podnikom a správanie v súlade SZP. Vzťah stakeholderov k podnikovej stratégii SZP. Benefity, ktoré podnikom prináša zodpovedné podnikanie.