Cloud computing mění IT svět - Bláhovec, Pavel
Cloud computing v ERP systéme. Výhody použitia cloudu - bezpečnosť dát, prístupnosť dát, úspora finančných prostriedkov. Nové možnosti rozvoja pre firmy. Tri typy cloudových aplikácií: webové ERP, terminálová prevádzka, RIA - Rich internet application.