Sledování zaměstnanců z pohledu práva - Houser, Robert
Prehrešky zamestnancov pri využívaní IKT v práci. Trestná činnosť zamestnanca spáchaná s využitím IKT. Kontrola zamestnancov. Čo môže spôsobiť nekontrolovaný prístup k webu. Interná smernica zamestnávateľa a osveta.