Texas Instruments - Kapoun, Jan
Texas Instruments - jeden z najväčších svetových výrobcov polovodičov a priekopník v žačleňovaní jednotnej stratégie do všetkých podnikových procesov včítane plánovania a tvorby rozpočtov. Pohľad do minulosti spoločnosti. Vznik Texas Instruments. Objav integrovaného obvodu. Metodika zostavovania rozpočtu - rozpočet od nuly. Osobnosti spoločnosti.