Vzťah zodpovedného podnikania a manažmentu rizika - Rybárová, Daniela, 1967-
Manažment rizika ako jeden zo spôsobov zavádzania zodpovedného podnikania do každodenného života podniku. Stanovenie hraníc rizikovej tolerancie a ochoty riskovať pre jednotlivé oblasti činnosti podniku s ohľadom na sociálne a environmentálne aspekty.