Wiki as a first step in KMS implementation process - Miklošík, Andrej
Charakteristika softvéru Wiki. Prečo by sa mala firma rozhodnúť pre implementáciu Wiki. Čo umožňuje firme implementácia Wiki. Výhody implementácie Wiki. KMS - Knowledge management system.