Participácia spoločenskej zodpovednosti firmy v podnikateľskom správaní - Serina, Pavol
Predpoklady, ekonomické vzťahy a vplyv podnikateľskej činnosti na okolie a kvalitu života zamestnancov. Aplikácia spoločenskej zodpovednosti vo firme. Problémy a prínosy implementácie SZP.