Jaká je "generace Y"? - Vantuchová, Radka
Akí sú mladí ľudia narodení po roku 1976 - tzv. generácia Y? Výsledky prieskumu spoločnosti Hays v Českej republike. Peniaze ako nástroj na uspokojenie potrieb. Časté striedanie zamestnania. Otvorené vyjadrovanie názorov, boj za svoje práva. Aký je bežný uchádzač o zamestnanie narodený v generácii Y. Výber ideálneho zamestnávateľa. Pohľad na zamestnanecké benefity.