Spoločensky zodpovedné podnikanie družstiev vo svete a v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Spoločensky zodpovedné podnikanie a oblasti činnosti družstiev vo svete a v SR. Marketing a propagácia úspechov družstiev, ktoré možno považovať za prirodzene spoločensky zodpovedné, a to najmä v sociálnej oblasti. Spolupráca členov družstva v konkurenčnom prostredí.