Zbohom, hotovosť - Mravčák, Alexander
Najbežnejšie platobné metódy v obchode v súčasnosti - úhrada kartou a v hotovosti. Bezkontaktné karty. Poskytovanie bezkontaktných platobných kariet bankami na Slovensku. Technológia bezkontaktných kariet. Inovácie - náramky, nálepky, mobily miesto kariet. Inovácia firmy Square - pri bezhotovostnej platbe stačí ukázať tvár a predstaviť sa.