Stanovenie reálnej hodnoty finančného majetku a finančného záväzku - Markovič, Peter, 1974-
Stanovenie reálnej hodnoty v rámci finančného manažmentu. Reálna hodnota v legislatívnych predpisoch Slovenskej republiky. Existencia aktívneho trhu. Zverejňovanie základných makroekonomických a trhových premenných. Pravdivosť o podstate posudzovaného objektu. Aplikovateľnosť modelov oceňovania.