Meditácia a (nielen) manažéri - Nováková, Mária
Meditácia ako nástroj psychohygieny a redukcie pracovného stresu. Riadenie osobnej efektívnosti manažmentu a riadenia ľudí. Skúsenosti manažérov s meditáciou. Hlavné prínosy meditácie.