Renata Mrázová: "Recept proti vyhoření? Nemít práci jako jedinou prioritu v životě". - Králíková, Alena
Rozhovor s Renatou Mrázovou, riaditeľkou ING Poisťovne, členkou prezídia Českej asociácie poisťovní a mentorkou programu Equilibrum Britskej obchodnej komory, o skúsenostiach a zladení kariéry s osobným životom.