Lisabonská zmluva a akademické vzdelávanie zamestnancov verejnej správy v SR - Matúšová, Silvia
Nové výzvy Európskej únie pre vzdelávanie zamestnancov verejnej správy SR. Prijatie Lisabonskej zmluvy. Jej obsah. Implikácie Lisabonskej zmluvy na organizáciu a riadenie inštitúcií Európskej únie.