Budovanie partnerstiev v zmysle posilňovania spoločenskej zodpovednosti - Mečár, Miroslav
Vývoj spoločenskej zodpovednosti v Európe. Podpora myšlienky spoločenskej zodpovednosti Tomášom Baťom a jeho rodinou. Budovanie partnerstiev v spoločenskej zodpovednosti. Spoločenská zodpovednosť vo verejnom vládnutí EÚ.