Development of Investment Activities of Commercial Insurance Companies in Slovak, Czech and Austrian Insurance Markets in 2004-2009 - Meheš, Marek
Charakteristika investičných aktivít komerčných poisťovacích spoločností na slovenskom poistnom trhu. Charakteristika investičných aktivít komerčných poisťovacích spoločností v Českej republike. Charakteristika investičných aktivít komerčných poisťovní na rakúskom poistnom trhu. Testovanie existencie vzťahu medzi technickými rezervami a investíciami komerčných poisťovní.