Viete pekne rozprávať? - Haruštiaková, Zuzana
Medziľudská komunikácia a správne vyjadrovanie. Marketingová komunikácia a najčastejšie chyby v telefonických rozhovoroch. Aktívne počúvanie zákazníka ako kľúč k úspechu. Príklady správnej a nesprávnej komunikácie.