Žijeme vo svete zliav - Škutková, Jana
Stratégia nastavenia cien produktov a služieb je umením obchodníkov. Spravodlivý odraz súčasnej obchodnej výmeny a započítanie oprávnených nákladov. Podpora predaja a zľavy ako dobré riešenie. Konkurencia a zákazníci.