Monitorovací systém výrobných a logistických zariadení - Mačuš, Peter
Dôvody a príčiny nesplnenia plánu. Firemné informačné systémy a ich analýza. Presnosť a správnosť údajov. Monitorovací systém logistických a výrobných zariadení. Základné výhody automatického monitorovacieho systému.