Fondy neziskových účtovných jednotiek - Kordošová, Alena, 1970-
Delenie zdrojov majetku neziskových účtovných jednotiek na vlastné zdroje a cudzie zdroje. Fondy tvorené podľa osobitných právnych predpisov. Zásady tvorby a použitia týchto fondov.