Inovácia a modernizácia manažérskych podnikových procesov - Matisková, Darina
Súčasné prístupy a princípy moderného procesného riadenia podniku. Rozdelenie oblastí riadenia z hľadiska podnikových procesov. Efektívne riadenie podniku a komplexné riešenia. Zmeny a inovácie ako základ pre budúci rast podniku.