Odhaľovanie podvodu pri audite účtovnej závierky - Krišková, Petra, 1981-
Definícia pojmu podvod. Manažérsky a zamestnanecký podvod. Identifikácia podvodu. Manažment podniku zodpovedný za prevenciu a odhalenie podvodu. Funkcia a zodpovednosť audítora. Dva druhy úmyselných nesprávností - sprenevera majetku a podvodné finančné vykazovanie.