Štandardy IPSAS a ich základná charakteristika - Kršeková, Marianna
Medzinárodná federácia účtovníkov vydáva prostredníctvom Rady pre medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor štandardy pre vykazovanie v účtovnej závierke určené pre subjekty verejného sektora, ktoré sú označované ako Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor (IPSAS). Prehľad a základná charakteristika vydaných štandardov IPSAS.