Špecifiká účtovných systémov v krajinách daňových rajov a offshore centrách - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Charakteristika daňových rajov. Charakteristika offshore centier. Výhody daňových rajov. Najviac využívaná právna forma v daňových rajoch a offshore centrách. Podmienky v daňových rajoch vhodné pre pranie špinavých peňazí a financovanie terorizmu.