Manažment ľudských zdrojov v miestnej samospráve - Belajová, Anna
Osobitosti manažmentu ľudských zdrojov v miestnej samospráve. Manažérske a pracovné pozície v miestnej samospráve. Pracovné miesta v samospráve na základe požiadaviek konkrétneho typu práce.