Identifikácia a postupy eliminácie rizika významných nesprávností položiek auditovanej účtovnej závierky - Maděra, František
Audítor môže významne zvýšiť účinnosť auditu tým, že použije audítorskú testovaciu maticu, ktorej podriadi vytvorenie celkového plánu testov vecnej správnosti. Modelový audítorský prístup, ktorý môže audítor aplikovať pre potreby odhaľovania nesprávností pri overovaní účtovnej závierky.