Klastre a klastrové iniciatívy v podmienkach Slovenskej republiky - Čajka, Peter
História budovania klastrov v podmienkach SR. Regionálne klastre v súčasnosti predstavujú jeden z významných nástrojov stimulovania rozvoja jednotlivých ekonomických odvetví. Vytváranie príležitosti pre rozvinuté regióny a stimulácia rozvoja zaostalejších regiónov.