Stabilizačná funkcia verejných financií v podmienkach Slovenskej republiky - Čisárik, Peter
Vymedzenie významu verejných financií v štáte prostredníctvom sústavy finančných rozpočtov. Základné funkcie verejných financií. Analýza jednotlivých makroekonomických ukazovateľov určujúcich stabilitu krajiny v podmienkach SR v rokoch 2005 až 2010 v porovnaní s ideálnym stavom.