Oceňovanie verzus ohodnocovanie - Melničáková, Lenka
Objasnenie významu pojmov oceňovanie a ohodnocovanie. Výsledok oceňovania - ocenenie objektu v peňažných jednotkách, t. j. v cenách. Používanie týchto výrazov v súvislosti s účtovníctvom. Ohodnocovanie - pojem využívaný v znalectve. Výsledok ohodnocovania - stanovenie hodnoty.