Komentár k zákonu o správe daní (daňový poriadok) - Beňová, Marcela
Daňový poriadok (zákon č. 563/2009 v znení ďalších zákonov) je účinný od 1.1.2012 s výnimkou niektorých ustanovení upravujúcich elektronické doručovanie. Komentár k zákonu s príkladmi.