Účtovné hľadisko založenia a vzniku európskej spoločnosti - Ondrušová, Lucia, 1981-
Spôsoby založenia európskej spoločnosti. Fúzia akciových spoločností. Vytvorenie spoločnej holdingovej spoločnosti. Založenie dcérskej európskej spoločnosti. Zmena právnej formy. Účtovné hľadisko založenia a vzniku európskej spoločnosti.