Súboj titanov zblízka - Záborský, Ján
Informácia o novej knihe Keynes, Hayek: The clash that defined modern economics, v ktorej autor (Nicholas Wapshott) živo opisuje konflikt dvoch svetonázorov, ktoré ovplyvnili po 2. svetovej vojne ekonomiku celého sveta.