Miera zhody personálnych manažérov v jednotlivých kvartiloch závisí od ich zoradenia - Hanák, Róbert, 1979-
Miera zhody v kvartiloch v skupine personálnych manažérov podľa dvoch spôsobov zoradenia tejto skupiny. Konsenzus meraný priemernou krížovou koreláciou v skupine zoradenej podľa počtu nimi vybraných uchádzačov o pracovné miesto v ich kariére ukázal menej lineárny trend než v rovnakej skupine zoradenej podľa CWS indexu.