Absolútne ukazovatele na báze peňažných tokov - Sklenka, Miloš
Prehľad finančných tokov ako významná súčasť finančnej analýzy. Cieľ finančnej analýzy prehľadu peňažných tokov. Charakteristika a spôsob výpočtu absolútnych ukazovateľov na báze peňažných tokov.