Vplyv inflácie na oceňovanie dlhodobého majetku v podmienkach Srbska - Surový, Vladimír
Stručný opis spojitosti inflácie a oceňovania dlhodobého majetku na príklade Republiky Srbsko. V tejto krajine sa inflácia v novšej histórii pohybovala v rozpätí od miernej inflácie až po hyperinfláciu.