Aktuálny stav konvergenčného procesu FASB a IASB v projekte leasingy - Turská, Eva
V súčasnom období prebieha konvergenčný proces v jednom z najvýznamnejších spoločných projektov Rady pre medzinárodné účtovné štandardy a americkej Rady pre štandardy finančného účtovníctva. Spoločným cieľom oboch Rád je pomocou tohto projektu zadefinovať jednotnosť pri účtovaní transakcií spojených s lízingom v rámci celosvetového meradla.