Kontrolné postupy uplatňované pri internetových nákupoch služieb/tovaru - Vépyová, Mária
Vznik zložitých vzťahov v súvislosti s poskytovanými službami/tovarmi na vouchery (kupóny). Finančné toky a toky poskytovania služieb/tovarov. Kontrolné postupy u propagátora služieb/tovarov. Kontrolné postupy u poskytovateľovi služieb/tovarov. Kontrolné postupy u klienta čerpajúceho služby/tovary.