Záväzky z daní, transférov a časového rozlíšenia nákladov a výnosov v príspevkových organizáciách - Fabian, Štefan
Dokončenie príspevku z predchádzajúceho čísla. Pojem transfér a záväzky z transférov. Ilustračné príklady.