Využitie swapových kontraktov v praxi - Ponecová, Gabriela
Motívy uzatvárania swapových kontraktov. Menový swap. Prvotná a spätná výmena mien pri menovom swape. Konkrétny spôsob využitia menového swapu v praxi. Úrokový swap. Priebeh úrokového swapu.