Profil účtovníka z pohľadu etiky - Vlkoláčková, Miroslava
Najdôležitejšie eticko-profesionálne vlastnosti účtovníka. Dôležité charakterové vlastnosti účtovníka. Etika ako základ pre zabezpečenie kvalitných a pravdivých účtovných informácií.