Možnosti využitia manažérskeho účtovníctva v oblasti IAS 16 - Nehnuteľnosti, stroje a zariadenia - Zeleníková, Katarína
Manažérske účtovníctvo ako dôležitý zdroj informácií nielen pre interných ale aj externých používateľov. Možnosti využitia manažérskeho účtovníctva v oblasti dlhodobého hmotného majetku.