Global trends in outsourcing vs. the situation in Slovakia - Jurových, Matúš
Globálne trendy outsourcingu. Situácia v Indii, USA, Číne, východnej Európe a Latinskej Amerike. Veľkí, strední a malí poskytovatelia, akvizície, ciele. Výhody outsourcingu pre providerov a pre spoločnosti. Outsourcing na Slovensku.